Електронен дневник

Електронно училище

Електронен бележник

Електронна библиотека

Оценки, забележки, домашни, отсъствия
Галерия, форум, информационна стена
Седмична програма, дневно разписание
ЕЛЕКТРОННОТО УЧИЛИЩЕ НА БЪЛГАРИЯ  
WWW.BGCLASS.NET
ВАШЕТО ЕЛЕКТРОННО УЧИЛИЩЕ

Уч.година С всяко влизане в системата, Вие се съгласявате с
КОД Условията за ползване .
Парола  Забравих си паролата...
.
  Регистрация (директори)
Skip Navigation Links
> НАЧАЛО
> ЗА НАС
> УСЛОВИЯ / ЛИЦЕНЗ
> ЗА ДИРЕКТОРА
> ЗА КЛАСНИЯ
> ЗА УЧИТЕЛЯ
> ЗА РОДИТЕЛЯ
> ЗА УЧЕНИКА
> ПОЛЗИ ОТ BGCLASS
> РЕГИСТРАЦИЯ
> ПРЕПОРЪКИ
  Родителите имат достъп до електронния бележник само на своето дете. В него се съдържа цялата информация за оценките, забележките и отсъствията на ученика. Родителите не могат да я променят, но имат достъп до всичко свързано с децата им: съобщения (лични за тяхното дете и общи за класа), електронна библиотека на класа (могат да свалят и ползват файловете), учебна програма - да виждат разписанието за съответния ден/дата, преподавателите по различните предмети, нужните пособия за всеки час, както и домашните работи за всяка дисциплина от програмата. Могат да участват и във форума на класа, включително да създават нови теми.
 
  В случай, че родител забрави своята парола, следва да се обади на класния ръководител, който да изпрати (автоматично) текущата парола на посочения за кореспонденция адрес на електронна поща.
   През учебната 2014/2015г. добавихме към системата функционалности за изпращане на съобщения от родителите/учениците до класните ръководители и учителите, както и до другите родители в класа